Парфюмите на Lucky Rose са на българския пазар

Парфюмите на Lucky Rose са на българския пазар

22 февруари 2022
  • Сподели:

Дългият път на нашите парфюми започна с една мечта - да създадем първата розова градина в Добруджа  и дестилерия към нея. Нашите усилия се увенкочаха с успех и етеричните масла на Lucky Rose станаха незаменима част от продукцията на някои от най-реномираните парфюмни къщи във Франция. 

След узряването им нашите парфюми, произведени в Грас, Франция, узряха и са вече в България, като могат да бъдат закупени от нашия онлайн магазин. Създадени по стара френски рецепти с етерични масла от градините на Lucky Rose в Добруджа, всеки от парфюмите е уникален подарък, който ще бъде високо оценен от всеки.

Само по себе си розовото масло е желан аромат, но комбинациите с други продукти като жасмин, ванилия, портокал, нерони, мускус и много други, създава истински бутикови парфюми, които комбинират ароматите на слънчева Добруджа с красотата на френския Прованс. 

Серията "Je suis..." включва шест eau de perfume, които отговарят на различни настроения, а имената им са красноречиви и отразяват ароматите, които представят: Audacieuse - Апетитен и плътен парфюм

Перфектно ухание на основата на портокалов цвят, касис и пачули/ванилия. Първоначално ни съблазняват свежите аромати на ирис и на касис, следвани от деликатния мирис на жасмин и портокалов цвят. Накрая се разкриват ароматите на пачули и апетитността на ванилията, които траят през целия ден до настъпването на нощта. Този парфюм е предназначен за решителните дами. 

 

Tendance - Магичечен и изключително женствен парфюм:

 

Този парфюм ни връхлита с ухание на мандарина, последвано от цветни аромати доминирани от добруджанска роза от градините Lucky Rose, виолетка и иланг-иланг. За края ни е запазил дълбочината на поле от бял мускус, санталова гора и ванилия за да ни притежава през целия ден и до края на нощта. Парфюм за модерните и деликатни дами.

 

Coquette - Чувствен и искрящ парфюм:

Стремително се преплитат връхни нотки първо червени плодове като малина, череша и ягода. Следвани са от цветен букет, доминират от виолетка и жасмин. Накрая базовите нотки се преливат към мускусен кехлибар (амбър), които подобряват сладостратието на парфюма за да издържат цял ​​ден. Coquette на Lucky Rose е за изящните дами, които добре прикрива своята чувственост.


Eticelante -Иконата на женската парфюмерия:

Този парфюм стартира с лимонови нотки, продължени от портокалов цвят (нероли). Следва класически букет от Добруджанска роза от градините на Lucky Rose и жасмин, който деликтно ни пренася от слънчева Добруджа в земите на Грас, Южна Франция - люлка на съвременната парфюмерия повече от 400 години. Накрая следват базовите нотки на ирис, ванилия и свежият ветивир, които ни придружават през целя ден. Etincelante е парфюм, който налага чувственост и благородна женственост.


Séduisante - Цветен, апетитен и изключително модерен парфюм:

Във връхните нотки ще намерите лимон, мандарина и бергамот, които ни омайват със свежест и пролет. Впоследствие ни обладават флорални и плодови аромати, базирани на жасмин, добруджанска роза от градините на Lucky Rose и ананас. Séduisante разкрива силата си накрая с нотки от пачули, бял мускус и карамел, за да ни придружи извън реалността. Аромат за решителните и съблазнителни дами.

Fascinante - Мистичен и чувствен парфюм:

Този изненадващ парфюм събужда сетивата първо  с ароматите на мандарина и нероли, смесени с уханието на лавандула от добруджанските полета на Lucky Rose. Симфонията продължава с мирис на портокалов цвят и жасмин – основите на женската парфюмерия. Деликатно ни обладава смесица от мадагаскарска ванилия, лавандула и кедър. Изненадващ и оригинален парфюм, който ще ви направи мистериозна и очарователна. Всеки един от парфюмите може да закупите в сайта на Lucky Rose на цена от 79.20 лева за 50мл; В нашият онлайн магазин ще намерите етерични масла, натурални продукти, масажни свещи, натурални сапуни и флорални води, които ние произвеждаме.