Статии

Парфюмите на Lucky Rose са на българския пазар

Създадени по стара френски рецепти с етерични масла от градините на Lucky Rose в Добруджа, всеки от парфюмите е уникален подарък и за най-взискателните дами.

прочети още
Ползи от натуралното масло от лавандула

Натуралното етерично масло от лавандула е едно от най-популярните и универсални етерични масла, използвани в ароматерапията. Дестилирано от растението Lavandula angustifolia,  маслото насърчава релаксацията и се смята, че лекува тревожност, алергии, депресия, безсъние, екзема и други.

прочети още
Невероятните ползи от розовата вода

Всеки, докоснал се до розовата вода, се влюбва в нейното действие. Като натурален продукт, който се получава от преработката на най-малко токсичното масло в света - розовото, розовата вода може да е незаменим продукт в рутината за нашето здраве и красота.  Розовота вода на Lucky Rose се произвежда от цветовете на роза дамасцена, набрани в нашите градини в Добруджа и преработени в дестилерията ни в с. Славеево. Чрез затворения цикъл на производство гарантираме най-високо качество на оптимална цена.

прочети още
Розобер в градините на Lucky Rose в Добруджа

За първи път тази година в Добруджа бе пресъздаден обичаят по прибиране на най-българския продукт – българката роза и розовото масло. Случи се в полето на Lucky Rose от китни рози край село Славеево. Във фотосесията, заснета от Photo Studio Effect, се включиха красивите добруджанки от танцов клуб „Пъстър хоровод“ в Добрич.

прочети още
Ползи от натуралното масло от маточина

Насладете на здравословните предимства натуралното масло от маточина на Lucky Rose. С лимонов и флорален аромат, то е известно още като Melissa Officinalis или лимонена трева. Произвежда се чрез парна дестилация от листата и цветовете на отглеждана в България билка. Любимо за релаксация и грижа за кожата, маслото от маточина е богато на свойства с противовъзпалителни, антимикробни и антибактериални. Помага за успокояване на тялото и ума, като същевременно насърчава цялостното здраве.

прочети още